Choď na obsah Choď na menu
 


Anjeli zmeny-zážitkový workshop

Milí milovníci anjelov a svetelných bytostí, určite väčšina z vás vie, že anjeli sú svetelné, vyššie vibrujúce bytosti, ktoré nemajú fyzické telo, a preto ich nevidíme fyzickými očami.

Je ich medzi nami veľa. Najbližší pomocníci ľudí sú anjeli strážni, s tými komunikujeme najčastejšie, ale starajú sa o nás denne i v noci aj archanjeli, hlavne archanjeli živlov Michael, Rafael, Gabriel a Uriel, ktorí pomáhajú ľuďom v rôznych životných situáciach, ale hlavne liečia svojimi hojivými lúčami.

Žijeme dobu zmien a premien a tak na Zemi pribúda svetelných pomocníkov, učiteľov, Majstrov. Prichádzajú anjeli, archanjeli „zmeny“, „transformácie“, ktorí nás učia a vedú k novému životnému štýlu a chápaniu, k rozšírenému vedomiu. Na ich čele sú archanjeli Michael, Melchizedek a Metatron, ktorí sú archanjelmi transformácie.

Planéta Zem sa ocitla za posledné roky v paľbe vysokých kozmických energií priamo z centra Mliečnej dráhy. Jedinečná je aj poloha našej Zeme a konštelácia planét v našej solárnej sústave, kedy dochádza k ich planetárnemu zarovnaniu, a tak bezprosprostredne na seba pôsobia. Zároveň sa v našej solárnej sústave ocitla gigantická, ohnivá planéta Niburu, ktorú spomínali už Mayovia a iné staré civilizácie. Objavuje sa vždy na konci jedného 26 tisíc rokov dlhého cyklu a s ňou prichádzajú aj rôzne zmeny a katastrofy, na ktoré upozorňoval aj Nostradamus, či iní proroci. Už aj samotná NASA musela potrvrdiť prítomnosť tejto obrej planéty, keďže je ju vidno ako druhé Slnko pri východe a západe našeho Slnka.

Zem bombardujú Gama lúče takej intenzity, že sa mení ľudská DNA. Ľudský, svetelný systém sa presvetľuje, krištalizuje, v aure každého človeka a v jeho bunkách je stále viac svetla, čo spôsobuje duchovný rozvoj, rozšírené vedomie. Bežný človek však nevníma tieto zmeny, pokiaľ nežije v oblastiach, ktoré sa dramaticky za posledné roky zmenili ako Antarktída, južná Amerika, či rôzne pobrežné oblasti. Pevnina je zalievaná morom, pretože more stúpa a naopak objavujú sa nové pevniny, ktoré boli pod morom. Tak sa to dialo aj za čias Atlantídy, že by prichádzali znova časy „druhej“ Atlantídy?

V každom prípade planéta Zem výdatne „zalievaná“ kozmickým svetlom sa mení a tým pádom aj jej obyvateľstvo. Ešte nevie o svojich nových možnostiach a schopnostiach, iba sa prebúdza do života v novej dimenzii. Na pomoc preto prichádza obrovské množstvo svetelných bytostí, ktoré pomáhajú ľudstvu pochopiť zmeny a uviesť ich do „nového“ života. Na to potrebujú ľudia v prvom rade spoznať svoju auru, svoje svetlené telá, pootvárať svoj základný čakrový systém, uvoľniť bloky, aby mohli nimi prúdiť nové energie. Sú to transmutačné lúče štvrtej a piatej dimenzie, ktoré spravujú spomínaní archanjeli a každý človek sa môže vedome na ich pôsobenie pripraviť. Žačali sme žiť DOBU ZLATÉHO SVETLA, a tak je najvyšší čas „žiariť“, aby sa naše životy zase naplnili láskou, radosťou a hojnosťou. Srdečne vás pozývam na ozdravný a harmonizujúci pracovný a meditačný workshop s Anjelmi a Archanjelmi zmeny, ktorým spolu prekročíme hranice štvrtej dimenzie.
Teší sa na vás

Avenalis Heart

Termín oznámim podľa počtu záujemcov, prihlášky na: avenalis11@gmail.com

Miesto: Lotus centrum Staré mesto, Župné nám.9

Program celodenného zážitkového workshopu v Bratislave:

Od 10.00 do 13.00 - zoznamovací rituál, očistné cvičenia a meditácia s archanjelmi živlov, otvorenie čakrového systému, harmonizácia aury, komunikácia s anjelom strážnym a archanjelmi, správcami mojich základných siedmich čakier,

13.00 – 14.00 obed

Od 14.00 do 17.00  - čistenie svetelných tiel, zoznámenie sa s archanjelmi transformácie, meditácia s transmutačnými lúčami štvrtej a piatej dimenzie.

Priniesť si treba voľné oblečenie, karimatku, alebo deku, vodu, písacie potreby, poznámkový blok a dobrú náladu.