Choď na obsah Choď na menu
 


Anjelská škola pre pokročilých- 2.cyklus

 

Milí milovníci anjelov a meditácie,

je tu pokračujúci druhý cyklus duchovného vzdelávania pre absolventov ZáKLADNéHO CYKLU ANJELSKEJ šKOLY, štyrI nové workshopy pre ďaľší duchovný rozvoj a harmonizáciu tela, ducha a duše 

1.ARCHANJELSKÉ zasvätenie - 

Na úvod si zopakujeme meditáciu na základných sedem čakier a ukotvenie v Matke Zemi a poputujeme do 9.vesmírnej čakry, sídla našeho vyššieho JA a Duše a do najvyšších čakier svetelného systému, budeme putovať cez Vyššie Ja do čakier 10. - 12. až 13 zjednotenej čaky a mapovať ich a zároveň pracovať s Božskou energiou a vyššími svetelnými sprievodcami a učiteľmi a liečiť sa.

V 2. ARCHANJELSKOM zasvätení sa oboznámime s horizontálnymi svetelnými kruhmi ľudskej aury a ich a svetlom a významom, budeme meditovať vo vysokých frekvenciách ich svetla a spoznávať ich. Zároveň tým budeme svoju auru posiľňovať a čistiť a tým sa bude previbrovávať na vyššie frekvencie.

V 3. ARCHANJELSKOM zasvätení sa naučíme viac o aure a 12 svetelných kanáloch - meridiánoch, ktorými prúdi kozmická, božská energia a najdôležitejšie body na týchto dráhach, ktoré schovávajú dôležité informácie a tajomstvá našej vnútornej sily a zdravia.
Predstavíme si aj najstaršie učenie o svetelnej štruktúre človeka - KABALE.

V 4. ARCHANJELSKOM zasvätení budeme pokračovať v štúdiu KABALY a Stromu života, naučíme sa všetko základné o desiatich sefirách, kruchoch svetla a strážcoch, archanjeloch, ktorí ich strážia, ako aj významoch sefír, ako vplývajú na naše fyzické, duševné a duchovné zdravie. Budeme sa do nich ponárať a vibrovať na veľmi vysokých frekvenciách. Táto vysoká škola svetla nie je pre každého.....po prečítaní týchto riadkov bude samotná Vaša duša cítiť, či je pripravená tieto informácie prijať a či sa chce posunúť do vyšších úrovní vedomia.
Termíny ďaľších troch zasvätení si dohodneme osobne na prvom stretnutí. Teší sa na Vás
AVENALIS
Registrácia na avenalis11@gmail.com

Cena jedného workshopu: 55 eur

Teší sa na vás Avenalis Heart