Choď na obsah Choď na menu
 


Anjelská škola ONLINE

ANJELSKÁ ŠKOLA pre začiatočníkov online od 20.5.2023

registrácia do 10.5. na anjelskaskola1@gmail.com

Milí milovníci anjelov a svetelných bytostí,

ponúkam vám novú príležitosť stať sa členom ANJELSKEJ ŠKOLY online,

z pohodlia Vášho domova, tam, kde sa cítite príjemne, kde si môžete vytvoriť svoj

anjelský kútik a oltár, miesto čistého vysokofrekvenčného svetla a lásky....

Ide o štyri archanjelské zasvätenia v rozpätí šiestich 2,5 hodinových výuk online, obsahujúcich učenie o čakrách a ich sprievodcoch archanjeloch, o svetelných telách a aure, vrátane spoločných meditácií a praktických cvičení. Potrebujete k tomu iba dobré internetové pripojenie a zabudovaný mikrofón v počítači a vytvoriť si každý týždeň v sobotu večer čas a priestor pre seba...Skupinka bude pracovať v počte 4 až 6 záujemcov a na záver vás čaká celodňový meditačný deň v Bratislave s odovzdaním anjelského certifikátu o absolvovaní školy. Anjelskou školou dnes už prešli stovky milovníkov anjelov a hľadačov duchovnej potravy a nezodpovedaných otázok. Ak predsa nejaké máte, neváhajte mi prosím napísať, nezabúdajte však, že "anjeli sú stále s nami."....viac sa dočítate v mojom sprievodcovi svetom anjelov a ľudí v knihe Anjelská škola, nájdete ju takmer vo všetkých väčších kníhkupectvách, alebo online obchodoch.

Vaša Avenalis Heart  

dada.jpg

 

as2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Čo sa v Anjelskej škole naučíte? 

Vážení záujemci o Anjelské zasvätenia a schopností počuť, vidieť a cítiť vyššie svetelné bytosti, verte, že každý z nás má tieto schopnosti prirodzene v sebe, pretože sa s nimi rodíme ako Božské bytosti tu na Zemi. Hovoríme im vnútorné zmysly. Každý z nás ich však má inak rozvinuté, záleží na jeho oso

bnom duchovnom rozvoji a pláne Duše. Práve v Anjelskej škole si rozviniete tieto Vaše schopnosti a to zasvätením v štyroch stupňoch duchovného vzdelávania.

1.stupeń - Zasvätenie Archanjelom Sandalfonom, Urielom, Gabrielom

 a Jofielom - V úvode do Anjelského zasvätenia budeme prebúdzať Vaše éterické, emocionálne a myšlienkové telá a čakry a komunikáciu s patričnými svetelnými bytosťami a s Matkou Zem. Naučíme sa dobre uzemňovať a čerpať zo sily a informácií Matky Zeme. Aktivujeme svoju Zemskú čakru a koreńovy systém a previbrujeme na nové zemské frekvenie. Ukotvíme v spodných čakrách frekvencie 4. a 5. dimenzie a prijmeme ich nové kódy a informácie.

2.stupeń- Zasvätenie Anjelom strážnym, Archanjelom Rafaelom, Chamuelom a Hanielom a Archanjelom Michaelom a Razielom - Druhý stupeň vzdelávania bude zameraný na vaše astrálne telá a anjelov strážnych a aktiváciu Kristovho vedomia a vyšších čakier a svetelných tiel: duchovného a vesmírneho a komunikáciu s ich svetelnými sprievodcami, archanjelmi. Naučíme sa správne pracovať s kozmickou energiou, so svojou Božskou osou a naplno sa otvoríme jasnovideniu, jasnopočutiu a jasnocíteniu. Ukotvíme vo vyšších čakrách frekvencie 4. a 5. dimenzie a aj tu prijmeme ich nové kódy a informácie.

3.stupeň - Zasvätenie archanjelom Zadkielom, Metatronom a Melchizedekom
Tretí stupeň definitívne otvorí váš lotus a vyšší čakrový systém až po 12. čakru a aktivizuje vaše spojenie s Vyšším Ja a s vyššími svetelnými sprievodcami a učiteľmi. Prijmete plán svojej Duše a jej úlohy a nastúpite cestu Vyššieho duchovného učenia.

4. stupeň - Zasvätenie Vyšším Zborom svetelných Majstrov a učiteľov
Vrcholom zasvätenia bude plná aktivácia tretieho oka a čakry tzv. hviezdy Neba  a prijatie vašich Vyšších duchovných učiteľov a sprievodcov, reštartovanie vesmírneho a kozmického tela a svetelnej mriežky a práca so zlatým trojuholníkom, kompletné previbrovanie na energie 5 dimenzie. Po štvrtom zasvätení obržíte Certifikát Anjelskej školy 1.cyklu a v prípade záujemu sa môžete uchádzať o druhý cyklus vyššieho duchovného vzdelávania.

Záujemcovia o jedinečné vzdelávanie "Anjelské zasvätenie" by mali absolvovať všetky štyri po sebe nasledujúce stupne online výuky cez aplikáciu, ktorá im bude sprístupnená mailom po registrácii a zaplatení kurzovného. Vzdelávanie obsahuje cca 6 x 2,5 hodiny výuky online, vždy v sobotu od 18.00 do 20.30 stretnutí, cena 240 eur /podľa anjelskeho doporučenia/. Pracujeme v skupinke 5-6 ľudí. Registrácia na anjelskaskola1@gmail.com do 10.5., možnosť zaplatiť v 2-3 splátkach.

Čo získate anjelským vzdelávaním? Fyzické a duševné zdravie, rozvinutie vnútorných schopností jasnovidenia, jasnopočutia, jasnocítenia, schopnosť channelingu, vyčistenie aury a svetelných tiel, je to komplexné vzdelávanie a oddych v kruhu vám podobným milovníkom anjelov a meditácie...

Čo potrebujete si pripraviť? Voľné oblečenie, zápisník, pero, pitie, karimatku, alebo deku, stoličku na meditáciu,radšej ako pohovku, zabezpečiť si kľud aspoň na dve a pol hodinky v miestnosti, kde vás nik nevyruší....ak máte ďaľšie otázky, píšte, rada zodpoviem. Naučte sa vnímať jasné, liečivé svetlo archanjelov......

youtube.com/Avenalis Heart 

Anjelská škola na Fb - Anjelské zasvätenie pre začiatočníkov online:

https://www.facebook.com/events/6049880628422197/6049880641755529

Zdieľajte prosím s Vašimi priateľmi, prípadne prepošlite tým, o ktorých viete, že by mohli mať záujem, ďakujeme!