Choď na obsah Choď na menu
 


celosvetová meditácia

Milí priatelia, meditujúci,

na uvedenej stránke:

 http://www.theeventchronicle.com/the-event/cobra-free-the-colonies/


nás naši kolegovia apriatelia lightworkeri opäť vyzývajú k celosvetovej meditácii
pre Zem a našu Solárnu sústavu.

Meditácia sa uskutočni v sobotu 30.mája o 2 h 11 min pm Pacific času 3:11 pm MDT in Denver, 4:11 pm CDT in Chicago, 5:11 pm EDT in New York, 10:11 pm BST in London and 11.11 pm CEST centralna Europa v NEDELU May 31.5 O 5:11 ráno.
 
Rozhodli sme sa vytvoriť meditujúci skupinku a pripojiť sa a začneme už v sobotu 30.mája, to je v sobotu o 10.00, zraz na Hurbanovom nám.1 v BA, oproti kostolu Svätej trojice, je pizeria KONZERVA a na .druhom posch. zamrežované dvere je salón, kde sa stretneme. Meditácia potrvá asi do 13.00, prineste si prosím voľné oblečenie, karimatku a potvrďte prosím váš záujem !! Počet miest je obmedzený. Vstupné dobrovoľné. Prihlásiť sa treba na: avenalis11@gmail.com
 
Vytvoriť meditujúcu skupinku si môžete aj vy doma, tam, kde ste.
 
Výzva na meditáciu nie je obyčajnou výzvou, ale snahou zmobilizovať ľudstvo na jeho ceste VZOSTUPU, pretože Zem v procese vzostupu už dosiahla zvýšené vibrácie z pôvodných 7,35 Hz na 16,5 Hz, to znamená, že zostáva na nás ľuďoch, aby sme sa preladili zo starých 3D frekvencií na nové!! Je na ĽUDSTVE, aby sa pridalo do aktívneho zápasu proti TEMNÝM SILÁM, ktoré sa ešte stále nevzdávajú a pridalo sa vedome k obrovskej aktivite a pomoci vyspelých civilizácií ľudstvu a Zemi za jej pripojenie´´ku MULTIDIMENZIONÁLNEMU solárnemu systému a za definitívne oslobodenie ľudstva od otrokárskej spoločnosti.
 
 

Tešíme sa na vás
Avenalis