Choď na obsah Choď na menu
 


Liečivé svetlo archanjela Rafaela

Liečivé svetLo archanjela Rafaela
16 /článok nájdete v novej Jasnovidke, Liečiteľovi/

Archanjel Rafael patrí ku štyrom hlavným archanjelom, ktorí pomáhajú ľuďom na Zemi. Je známy svojim zamatovo zeleným svetlom, uzdravuje fyzické telo, dušu, ale aj vzťahy. všetko, čo potrebuje uzdraviť, zharmonizovať. Je jedným z archanjelov živlov a má na starosti vzduch. Najjednoduchším spojením s jeho liečivou silou je pre človeka príroda. Už krátky pobyt v zeleni, vo vôňach prírody, v objatí stromov nás uzdravuje. Rafael sa demonštruje vo vzduchu a v celej prírode, v zeleni. Spravuje svetovú stranu na východe, takže keď si chceme spraviť oltárik k tomuto mocnému archanjelovi, tak ho orientujme na východ. Vhodná je zelená sviečka, ale keď ju nemáme, tak aj biela, ku nej môžeme priložiť obrázok Rafaela, alebo modlitbičku pre neho. Je dôležité mať aj svoj malý oltárik, kde sa zvykneme modliť, meditovať. Na tomto mieste sa kumuluje potom svetlo bytostí ku ktorým sa modlíme. Čím častejšie a vrúcnejšie sa ku svetelným bytostiam prihovárame, tým sa tvorí silnejší svetelný kanál na tomto mieste a tento priestor sa stáva liečivým svätostánkom. Blahodarne sa tam spí a uzdravuje. Ako privoláme archanjela Rafaela? Jednoducho: „volám ťa archanjel Rafael, pristúp prosím ku mne a zošli na mňa svoje zamatovo zelené liečivé svetlo“ ďakujem.“ Vizualizujeme si zelenú guľu svetla a my sme uprostred, zotrváme v ňom dostatočne dlho, aby sa bolesť, či problém odstránil... Ideálne je Rafaela privolať pred zaspaním, prihovoriť sa mu... popracovať aspoň 5 až 10 minút s jeho svetlom a vojsť s jeho energiou do spánku. Liečenie bude o to intenzívnejšie počas noci. Archanjeli nás každú noc ošetrujú, hoci si to neuvedomujeme. Ak ale si ich zvlášť privoláme, nezabudnime im poďakovať. Archanjel Rafael je jedným z troch archanjelov srdca spolu s Chamuelom a Hanielom a je takzvaným Božským lekárom. Uzdravuje ľudské srdcia na ich najhlbších úrovniach. 
Ak sa chcete presvedčiť o jeho upravujúcej sile, príďte na celodenný, praktický workshop Anjelskej školy v nedeľu 28. júla 2019 v hotely Tatra v Bratislave. 
Teší sa na vás

AVENALIS HEART

Anjelská škola v Bratislave, anjelské terapie a liečenie, anjelské karty • Meditácia • Cesta duše - výklad z dátumu narodenia • Skupinová a individuálna terapia, práca s egom, s vyšším Ja • Energoterapeutické a detoxikačné masáže • Tibetské misy • Čakrová liečba • Telové a ušné sviečky • Bankovanie • Bezplatné poradenstvo

www.anjelske.estranky.sk 
www,
facebook.com/Avenalis
www.lotuscentrum.com

LIEČENIE SVETLOM ARCHANJELA RAFAELA
Program: 10,00 – 13,00 - Privítanie účastníkov, kruh lásky, uzemnenie, práca s čakrami - Predstavenie archanjela Rafaela a meditácia s jeho zeleným svetlom - Výklad kariet archanjela Rafaela 13,00 – 14,00 OBED 14,00 – 16,00 - Modlitba ku Rafaelovi - Liečenie svetlom archanjela Rafaela (liečenie všetkých účastníkov kurzu)
28. máj 2019 (nedeľa)

Praktický workshop, kde sa naučíte, ako pracovať s liečivými energiami vesmíru.
Lektor: Avenalis Cena: 36,- Eur (v cene je obed, výklad kariet, individuálne liečenie) Adresa: hotel Tatra, nám. 1. Mája 5, Bratislava Záujemcovia o kurz sa môžu prihlásiť na tel. čísle redakcie: 0905 382 901

Maximálny počet účastníkov: 20 osôb, info na avenalis11@gmail.com

 

Akcia na fb: https://www.facebook.com/events/2293425914051145/