Choď na obsah Choď na menu
 


Anjelska karta dňa na fb

Ak chcete vedieť, aké energie dnes s Vami pracujú, ktorého anjela, archanjela, či svätého treba požiadať o pomoc a ako:

denne kliknite na:

https://www.facebook.com/anjelskaskola/

Stačí tak málo aby sme boli šťastní, a predsa niekedy nevieme nájsť ani to "málo"....brodíme sa rôznymi myšlienkami a emóciami a zneisťujeme sami seba...keď sa ...ale "povýšime "nad tieto myšlienky a emócie, vyletíme ako vták FÉNIX a znovu cítime vnútornú silu a vieru....chce to ale trpezlivosť, vytrvalosť a lásku k sebe samému a to je to najťažšie....prečo sa neľúbime taký aký sme? Odpoveď nám pomôže nájsť archanjel Rafael Božský liečiteľ, lekár, ktorý vylieči všetky rany a zranenia. Privolávajme ho do svojho života....

 

Anjelske karty na týždeň od 19.12 do 23.12.2016:
Archanjel RAQUEL - Harmonické vzťahy
Začiatok týždňa patrí vzťahom a partnerstvám, všetky prejdú skúškou a archanjel Raquel hovorí:" My anjeli otvárame srdcia všetkých zúčastnených. Hádky a konflikty skoro skončia."
Ak chcete nabrať novú silu a inšpiráciu. choďte do prírody, hoci aj na malú prechádzku, vyvetráte si hlavu a všetko zrazu vidíte inak, triezvejšie! Raguel sa demonštruje v stromoch, v prírode, oprite sa o ten strom,... ktorý vás pritiahne a odozvzdajte mu všetok smútok a únavu, Raguel ich rád pretransformuje v pozitívnu energiu.

Archanjel SANDALFON - Dary od Boha
Stred týždňa, čím budeme bližšie ku štedrému večeru, prerastie v silné Božské energie. Archnajel Sandalfon hovorí:" Prinášame vám dary od vašeho Stvoriteľa. Prijmite ich s otvorenou náručou." Iba otvorené srdce dokáže prijímať a dávať lásku, až potom sa môžu diať zázraky a môžeme dostať aj dary priamo od Boha. S príchodom Vianoc sa väčšina z nás utíši a stiahne do svojeho srdca, aby zažil tú mocnú silu, ktorá spája nás všetkých a tou je láska. Dovoľme jej prúdiť, poďme cestou odpustenia, aby sme boli naplno šťastní.

Archanjel RAFAEL - Anjelské liečenie
Koncom tohto týždňa sily lásky budú mocnieť a do našich domácností priletí so svetlom sviec aj veľa anjelských poslov a pomocníkov. Nastane čas "Anjelského liečenia", Archanjel Rafael hovorí:" odovzdajte nám anjelom svoje trápenia a obavy a dovoľte nám prevziať vaše starosti." Neváhajme preto a všetko čo nás trápi posuňme s láskou nahor, do rúk anjelských bytostí, nech je to čokoľvek, s čím potrebujeme pomôcť, uzdravia všetko, čo potrebuje uzdraviť.
Na záver mi dovoľte zapriať všetkým mojim priateľom, všetkým vám pokojné, láskou naplnené Vianoce, nech znovu pookrejú naše duše so záplavou lásky, ktorá ku nám prichádza....šťastlivé a veselé!!!